All fields are required.

Close Appointment form

ASN_2493

Centrul „BB-Dializă” Bălți

Lansarea oficială a Centrului „BB-Dializă” Bălți a avut loc pe data de 12 aprilie 2018.

Centrul de Dializă din Bălți a fost proiectat conform standardelor de înaltă calitate internaționale. Serviciile de dializă prestate sunt identice cu cele din Centrul de Excelență din Chișinău, iar grație dotării cu 32 de aparate de dializă de ultima generație, Centrul poate deservi peste 200 de pacienți cu insuficiență cronică renală în stadiul terminal. Amplasat pe o suprafață de peste 900 mp, Centrul de Dializă din Bălți corespunde celor mai pretențioase standarde internaționale, dispune de 3 săli de dializă, 2 surse independente de apă, generator pentru cazuri de stopare a sursei de electricitate, cazangerie autonomă şi un sistem special de ventilaţie, care nu va permite distribuirea germenilor infecţioşi prin încăperile Centrului. Sala de tratament este asigurată cu medicamente şi tot aparatajul necesar pentru acordarea ajutorului medical de urgenţă.

Serviciile medicale oferite în Centrul „BB-Dializă” Bălți sunt completate de servicii de consiliere psihologică, servicii dietetice cu o masă ajustată la regimul specific al pacientului dializat. Astfel au fost îmbinate armonios componentele unui serviciu medical excelent: personal profesionist, echipament medical de ultima generație și o atmosferă prietenoasă pentru pacienți.

 

Misiunea companiei „BB-Dializă”SRL este asigurarea la nivel național cu servicii de dializă centrate pe nevoile pacienților cu insuficiență renală cronică în stadiul terminal. Sloganul companiei este Partnership for life/Parteneriat pentru viață.

ECHIPA