All fields are required.

Close Appointment form

Extindem experiența companiilor medicale cu reputație internațională

 

Bine ați venit! Vă mulțumim pentru că ați ales să accesați pagina noastră electronică. Aici veți găsi toată informația necesară pentru a afla „Cine suntem?” „Ce facem?” și cel mai important „Pentru cine?”.

Echipa

In vederea realizării unui Paretneriat Public-Privat care ar reforma sistemul medical de servicii în domeniul dializei a fost creată compania de proiect BB-Dializă.

Crearea acesteia, ca parte a consorțiului german  BB-Hämodialyse mbH, a fost condiționată de necesitatea oferirii serviciilor de calitate în domeniul dializei în Republica Moldova prin formarea unei rețele de centre de excelență care ar răspunde rigorilor europene.

BB-Dializă își propune o serie de scopuri bine trasate și aliniate la prioritățile de dezvoltare a sistemului medical din Republica Moldova, și anume: prestarea serviciilor de dializă la strandarde europene, modernizarea infrastructurii serviciului de dializă și tehnologiilor medicale, reabilitarea centrelor de dializa existente și deschiderea centrelor noi, asigurând  accesul echitabil al tuturor persoanelor care până la această etapă rămâneau în afara sistemului.

Prin impelementarea acțiunilor sustenabile și eficiente, proiectul gestionează facilitarea reconcilierii dintre cerere și oferta de servicii de dializă.

În calitate de partener privat cu o orientare pro-activă la necesitățile pacienților, compania investește în creșterea profesională a personalului medical, care este instruit în conformitate cu normele europene, crearea unui mediu deschis și cooperant, facilitând astfel  relația cu pacienții și asigurând servicii de calitate.

Oferind o accesibilitate pe plan național pentru cetățeni, compania vine cu un know-how în sistem, implementând serviciile de dializă “de vacanță” pentru cetățenii străini.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați linkul: Dializa de vacanță

Proiectul a devenit un cadru important de coordonare și cooperare dintre instituțiile statului antrenate în prestarea serviciilor medicale.

Împreună cu Ministerul Sănătății, companiile de furnizare a serviciilor medicale cu reputație internațională de la care preluăm experiența, personal medical profesionist –am format un parteneriat direcționat spre îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri.

Sloganul companie BB-Dializa este: Partnership for life/Parteneriat pentru viață.