All fields are required.

Close Appointment form

indicatori

Indicatorii principali de măsurare a calității

Principiul fundamental al companiei BB-Dializă este asiguarea pacienților cu servicii medicale de calitate și confortul necesar pe tot parcursul ședinței de dializă.

Dar calitatea nu este un indicator de sine stătător, acesta există numai în relația cu nevoile pacienților. Condiționați de aprecierea complexă a stării pacinților, dar şi nevoile  implicite ale acestora, ne-am orientat spre calitatea detoxifierii, majorarea perioadei de efectuare a ședinței,  eficacitatea tratamentului anemiei renale, eficacitate tratamentului cu preparatele din fier, cu fixatorii de fosfor, vitamina D3 activată, gradul de compensare a complicațiilor Insuficienței Renale Cronice terminale etc.

În timpul ședinței de dializă, pacienții pot utiliza internetul, privi televizorul, dispun de aer condiționat, prin aceste dotări  ușurăm procesul complex al tratamentului.

În vederea asigurării  confortului maxim, nu doar pe parcursul ședintei de dializă, dar la etapele de pre- și post- dializă, punem la dispoziția pacienților serviciul de transport, o masă ajustată de către dietologi profesioniști la regimul restricționat al persoanelor cu boli de rinichi și consiliere psihologică.

Calitatea și confortul sunt indicii importanți de competiție care impulsionează activitatea companiei noastre spre un efort și performanță continuă.