All fields are required.

Close Appointment form

echipament

Echilibrul perfect al fiecărui detaliu

 

Despre aparatele Dialog+ producătorul B.Braun spune că sunt mașini de dializă IDEALE pentru pacienții cu insuficiență renală cronică terminală. Produsele inovative și serviciile axate pe cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și eficiență, fac din B.Braun un partener prețios și extrem de important în sfera medicală la nivel mondial. Aparatele de marca B.Braun și-au găsit locul în centrele BB-Dializă din R. Moldova. Cu un design ergonomic, comode în utilizare zilnică, cu posibilitate de adăugare a noilor opțiuni etc. – echipamentele B.Braun  sunt o soluție perfectă pentru o terapie sigură . Dialog+ sunt aparate de dializă cu un sistem integrat al parametrilor de tratament iar lucrătorul medical poate vedea chiar și la distanță că procesul de dializă derulează fără abateri. Datele medicale a pacienților sunt incluse pe un card de identificare personalizat, astfel încât odată inclus în aparat, acestea sunt afișate în mod automat pe ecran. Cu acest software personalul medical nu mai trebuie să introducă manual datele și are mai mult timp pe care să-l dedice tratamentului individual al pacienţilor. Sistemul Dialog+ reprezintă nucleul procesului de dializă, un echipament conceput pentru a răspunde cerinţelor globale ale pacienţilor, medicilor şi personalului infirmier. O tehnologie medicală fascinantă de o calitate excelentă este combinată cu părţi componente inteligente, având un singur numitor comun unitar: o calitate optimă a tratamentului pentru pacienţi.

In vederea automatizarii sarcinilor complexe cu care se confruntă zilnic  personalului medical, reducerea activităților de administrate a procesului de dializă și gestionarea inteligentă a datelor, compania a optat pentru un sistem inovativ și eficient de management al datelor – Nexadia®.  Acest sistem este folosit pe larg în întreaga lume și permite pacienților să beneficieze de servicii de dializă în oricare din centrele de dializă care-l utilizează. Împreună cu aparatele Dialog +, sistemul Nexadia asigură condițiile ideale pentru servciiile de dializă la un nivel înalt, cu procese optimizate și atribuie centrelor noastre calificativul „de Excelență” .

Pentru a completa imaginea unei companii focusată pe nevoile pacienților, Centrele BB-Dializă dispun de un mobilier specific medical confortabil în utilizare pentru persoanele incluse în dializă și asigură comoditate în activitatea zilnică personalului medical. Ansamblul dotarilor tehnice și de soft vine să formeze conceptul bazat pe principiul esențial: creșterea CALITĂȚII.

Fiind deserviți la echipamente de ultima generație pacienții noștri privesc cu încredere în viitor.