All fields are required.

Close Appointment form

Interviu

LINIA VERDE Serviciul de Dializă SUD : +(373)69801111

Pacienții care doresc să beneficieze de serviciile Centrului de Dializă din Cahul sau doresc să afle mai multe detalii, sunt rugați să sune la numărul de telefon +(373)69801111 sau să expedieze un mesaj la adresele electronice registratura.cahul@dializa.md sau  info@dializa.md. Detalii vedeți în interviul cu Ianca Tabuncic, Medic-șef Centrul „BB-Dializă” din Cahul -Cu ce întrebări se adresează persoanele? Întrebări sunt multe și…
Citește în continuare

Galerie

CINE SUNTEM?

BB-Dializă –extindem experiența companiilor medicale cu reputație internațională

În vederea realizării unui Paretneriat Public-Privat care ar reforma sistemul medical de servicii în domeniul dializei a fost creată compania de proiect BB-Dializă.

Crearea acesteia, ca parte a consorțiului german BB-Hämodialyse mbH, a fost condiționată de necesitatea oferirii serviciilor de calitate în domeniul dializei în Republica Moldova prin formarea unei rețele de centre de excelență care ar răspunde rigorilor europene.

CE FACEM?

Mai mult decât servicii medicale performante

BB-Dializă SRL extinde și în R. Moldova practicile medicale europene performante și își axează activitatea pe prestarea serviciilor care să asigure îmbunătățirea calității vieții pacienților incluși în dializă. Noi împărtășim principiul de bază al companiei B.Braun, unul din cei mai mari furnizori de servicii și produse medicale la nivel mondial  : “Misiunea noastră este să îmbunătăţim calitatea vieţii pacienţilor noştri“.

PENTRU CINE?

Pacienții noștri privesc cu încredere în viitor

Diagnosticați cu insufuciență renală cronică terminală, pacienți  sunt nevoiți să-și schimbe viața radical, deoarece devin dependenți de hemodializă (proces de filtrare a sângelui).

BB-Dializă le oferă pacienților cele mai calitative servicii medicale, astfel încât viața lor  să revină la normal, iar diagnosticul Insuficiență Renală Cronică (IRC) terminală să nu mai fie perceput drept o condamnare.

GALERIE VIDEO

Prezentarea Centrului de Excelență

Există două tipuri principale de dializă: hemodializa și dializa peritoneală. Indiferent de tipul de tratament ales, obiectivele dializei sunt foarte similare, respectiv înlocuirea câtorva dintre funcţiile rinichiului.  

 

Serviciu de dializă echivalent cu cel din Centrele de dializă din Europa, acum şi la Chişinău

O nouă şansă la viaţă

Unul din cele mai mari centre de dializă din Europa, deschis la Chişinău

Inaugurarea Centrului de Excelenţă pentru servicii de dializă

SPECIALIȘTII NOȘTRI

PACIENȚII DESPRE NOI

PARTENERI