All fields are required.

Close Appointment form
Semnarea contractului pentru prestarea serviciilor de dializă
icon
Semnarea contractului pentru prestarea serviciilor de dializă

No Comments

 

În vederea sigurării cu servicii de dializă de cea mai înaltă calitate și în conformitate cu prevederiloe contractului de parteneriat public privat „BB-Dializă” SRL a semnat cu Compania Națională de Asigurări în medicină contractul pentru anul 2020.

În conformitate cu aliniatul 2, art. 13 al legii cu privire la asigurare obligatorie de asistență medicală vă comunicăm că Compania BB-Dializă SRL, este insituție mediclă privată care a semnat contractul nr. 05-08/437 din data de 31.12.2019 pentru servicii AMSP în valoare de 186 803 640,00 lei. Informația este oficială și poate fi găsită inclusiv pe siteul Companiei Nationale de Asigurari în Medicină. 

http://cnam.md/httpdocs/editorDir/file/doc/2020/Lista%20CNAM%20anul%202020.pdf

În prezent în serviciul de dializă prestat de compania BB-Dializă sunt încadrați circa 650 de pacienți. După demararea proiectului parteneriatului public-privat indicii tratamentului specializat cu dializă în R. Moldova constituie 230 pacienți la 1 mln locuitori, comparativ cu 196,6 la începutul anului 2019 și 137 în 2015, cauzat de o lipsa acută a locurilor în dializă, cauza care a și stat la baza proiectului de parteneriat public privat pentru servicii de dializa. Creșterea numărului de „locuri la dializă” ne apropie de indicii includerii în serviciul de dializă din țările Europei de Est. 

În conformitatea cu prevederile contractului de parteneriat public privat compania „BB-Dializă” asigură la nivel național cu servicii de dializă de înaltă calitate, astfel încât, inclusiv persoanele care anterior rămâneau în afara serviciului de dializă (vârstnicii, persoanele cu boli oncologice etc) să le fie asigurat accesul la servicii de dializă în cadrul centrelor private „BB-Dializă”. Toți pacienții incluși în dializă în cadrul Centrelor „BB-Dializă”, cetățeni ai R. Molodva, beneficiază de tratament în baza poliței de asigurare medicală obligatorie.

Misiunea companiei rămâne a fi centrarea pe nevoile fiecărui pacient și îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu insuficiență renală cronică în stadiul terminal.  

Contract CNAM 2020

CNAM_Acord aditional nr. 1 din 26.06.20 la Contr. nr. 05-08-437 din 31.12.19

 

  • Share This

Related Posts

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>