All fields are required.

Close Appointment form
Mai mult decât un Centru de Dializă pentru pacienții din regiunea SUD a țării (galerie FOTO)
icon
Mai mult decât un Centru de Dializă pentru pacienții din regiunea SUD a țării (galerie FOTO)

1 Comment

Ghidați de necesitatea asigurării pacienților din regiunea de SUD a țării cu locuri de dializă în cadrul unei unități medicale moderne, compania „BB-Dializă” a deschis acum un an Centrul de Dializă în orașul Cahul. 

Pacienții Centrului „BB-Dializă” din Cahul susțin că serviciile medicale de care beneficiază le-au depășit așteptările. În special sunt impresionați de faptul că le este asigurat transport de la domiciliu la unitatea de dializă și înapoi spre casă absolut gratuit. 

Serviciile medicale prestate în Centrul „BB-Dializă” din Cahul sunt identice cu cele din Centrul de Excelență, iar grație dotării cu 16 aparate de dializă de ultima generație, Centrul poate deservi circa 100 de pacienți cu insuficiență renală cronică în stadiul terminal. 

Centrele «BB-Dializă» asigură pacienţilor dializaţi un tratament individualizat, bazat pe diagnosticarea regulată, care include determinarea particularităţilor echilibrului acido-bazic, statusului electrolitic, specificului metabolismului fosfo-calcic şi a fierului, metabolismului proteic, lipidic şi a carbohidraţilor – tuturor căilor metabolice afectate în cadrul insuficienţei renale cronice terminale. Calitate înaltă a terapiei de substituţie a funcţiei renale se bazează pe selectare individualizată a metodei de tratament dialitic (hemodializei sau hemodiafiltrării) efectuate cu consumabile germane la aparate de dializă de ultimă generaţie, precum şi pe administrare argumentată în baza rezultatelor analizelor de laborator a stimulatorilor eritropoiezei, preparatelor de fier intravenos, fixatorilor de fosfor, formelor activate de vitamina D3, calcimimeticilor, medicamentelor metabolice (vitamine, L-carnitină), altor preparate patogenetice şi simptomatice.

Sala de tratament este asigurată cu medicamente şi tot aparatajul necesar pentru acordarea ajutorului medical de urgenţă. În timpul procedurii de dializă pacienții sunt poziționați confortabil în paturi pentru terapie intensivă, dotate cu patru motoare. Iar pentru ca timpul să treacă mai ușor, pacienții au la dispoziție TV prin cablu și rețea WiFi. 

Astfel au fost îmbinate armonios componentele unui serviciu medical excelent: personal profesionist, echipament medical de ultima generație și o atmosferă prietenoasă pentru pacienți.

Fiind un centru exclusiv privat, totuși pentru pacienții din R. Moldova accesul la servicii este asigurat gratuit în baza poliței de asigurare medicală obligatorie.

Centrul „BB-Dializă” din Cahul se află pe str. A. Mateevici nr. 103/2. (aripa dreaptă a Colegiului de Medicină, et. 2, amplasat în apropiere de Spitalul raional din Cahul) 

Pacienții care doresc să beneficieze de serviciile Centrului de Dializă din Cahul sau doresc să afle mai multe detalii, sunt rugați să sune la numărul de telefon +(373)69801111 sau să expedieze un mesaj la adresele electronice registratura.cahul@dializa.md sau  info@dializa.md

Misiunea companiei „BB-Dializă” SRL este asigurarea la nivel național cu servicii de dializă centrate pe nevoile pacienților cu insuficiență renală cronică în stadiul terminal. Sloganul companiei este “Partnership for life”/”Parteneriat pentru viață”.

ASN00589 ASN00190 — копия ASN00313ASN00201

ASN00054ASN00210

 

ASN00476-Edit

2
  • Share This

Related Posts

One Response to “Mai mult decât un Centru de Dializă pentru pacienții din regiunea SUD a țării (galerie FOTO)”

  1. Felicitari pentru tot ceea ce faceti pentru sanatatea oamenilor FRATI MOLDOVENI

Leave a Reply

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>