All fields are required.

Close Appointment form
Centrul “BB-Dializă” din Cahul – 1 an de la lansare! (VIDEO)
icon
Centrul “BB-Dializă” din Cahul – 1 an de la lansare! (VIDEO)

No Comments

„Anul 2020 a fost unul dificil pentru toate instituțiile medicale. Noi reușim să ținem piept provocărilor pentru că activăm într-un centru performant și pentru că avem o echipă medicală de nota 10!”, a menționat Ianca Tabuncic, Medic-șef al Centrului „BB-Dializă” din Cahul.

Centrul de Dializă din Cahul a fost deschis pe 18 septembrie 2019 și are capacitatea de a deservi toți pacienții din regiunea SUD a țării care au nevoie de substituție a funcției renale.  Detalii în interviul cu  Inca Tabuncic, Medic-șef al Centrului „BB-Dializă” din Cahul

-Ce trebuie să știe pacienții despre Centrul de Dializă din Cahul? 

Este mai mult decât un Centru de Dializă!

Am reușit să îmbinăm armonios componentele unui serviciu medical excelent: personal profesionist, echipament medical de ultima generație și o atmosferă prietenoasă pentru pacienți.

Ușile Centrului de Dializă din Cahul sunt deschise pentru toate persoanele din regiunea SUD a țării care necesită a fi incluse în dializă. Avem 16 aparate de dializă de ultima generație și putem deservi circa 100 de pacienți cu insuficiență renală cronică în stadiul terminal.

– De ce servicii beneficiază pacienții Centrului de Dializă din Cahul?

Cel mai important este că asigurăm pacienţilor dializaţi un tratament individualizat, bazat pe diagnosticarea regulată.

Calitatea înaltă a terapiei de substituţie a funcţiei renale se bazează pe selectarea individualizată a metodei de tratament dialitic (hemodializei sau hemodiafiltrării) efectuate cu consumabile germane la aparate de dializă de ultimă generaţie, precum şi pe administrare argumentată în baza rezultatelor analizelor de laborator a stimulatorilor eritropoiezei, preparatelor de fier intravenos, fixatorilor de fosfor, formelor activate de vitamina D3, calcimimeticilor, medicamentelor metabolice (vitamine, L-carnitină), altor preparate patogenetice şi simptomatice.

PACIENTUL NU ACHITĂ NICI UN BĂNUȚ! Toate serviciile sunt acoperite de polița de asigurare medicală!

Mai mult, noi luăm pacientul de acasă îl aducem la Centrul de dializă, iar după procedură îi este asigurat transportul la domiciliu.

Pentru confortul maxim, pacientul are la dispoziție TV și acces la WiFi și asistentele din sala de dializă care la orice semnal al aparatului de dializă verifică operativ problema.

Este foarte interesant să urmărești cum după fiecare dializă pacientul se simte tot mai bine. Și asta înseamnă că noi ne facem lucrul foarte bine.

-Continuați fraza: Suntem mândri pentru că…

Pentru că am reușit să formăm o familie. Suntem implicați cu sufletul în soarta fiecărui pacient și suntem mândri pentru că reușim să contribuim la îmbunătățirea calității vieții lui. 

11
  • Share This

Related Posts

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>