All fields are required.

Close Appointment form
Cum e să fii lucrător medical pe timp de pandemie?
icon
Cum e să fii lucrător medical pe timp de pandemie?

No Comments

Centrele „BB-Dializă” sunt dotate conform celor mai riguroase cerințe, inclusiv sub aspect de siguranța pacienților și lucrătorilor medicali.

Ianca Tabuncic, medic-șef Centrul de Dializă din Cahul: Acele măsuri de protecție care au fost impuse din cauza pandemiei, în cadrul Centrelor BB-Dializă se aplică încă de la deschidere. Pentru că pacienții noștri sunt vulnerabili în fața la orice tip de infecție respiratorie am luat toate măsurile necesare pentru a-i proteja.

Sergiu Golub, Administrator-inginer Centrul „BB-Dializă” din Cahul : Totul trebuie să funcționeze ca ceasul. Sistemul de ventilare, sistemul de încălzire, asigurare cu apă și electricitate. În dializă toate aceste sisteme sunt vitale, de ele în sensul direct al cuvântului depinde viața pacientului. Este o plăcere să lucrezi într-un centru medical unde totul este asigurat, iar echipa de ingineri are grijă ca totul să funcționeze impecabil.

Eudochia Milea, Asistenta-șefă Centrul „BB-Dializă” din Cahul: Dacă erau speriate asistentele la început de pandemie? Atunci toți eram speriați. Dar în medicină nu este loc de astfel de emoții. Ne-am consolidat și ne facem lucrul la cel mai înalt nivel. Asistentele sunt cel mai mult timp alături de pacienți și misiunea lor este să ofere nu doar serviciul medical, dar și în caz de necesitate să îl consilieze emoțional pe un pacient. O privire caldă mult face.

Olga Basarab, Recepționista Centrul „BB-Dializă” din Cahul: Aici atât de multe măsuri de protecție se întreprind că nu te mai sperie nici un virus. De noi depinde viața pacientului și ne facem lucrul cu maximă responsabilitate. Important este să le zâmbim. Masca nu poate ascunde privirea binevoitoare. 

Galina Comnev, Infermieră Centrul „BB-Dializă” din Cahul: Lucrul meu e foarte important! Sunt dotată cu tot ce trebuie așa că virusul nu are nici o șansă!

Ianca Tabuncic, medic-șef Centrul de Dializă din Cahul: Siguranța pacienților și lucrătorilor medicali este o prioritate pentru Centrele „BB-Dializă”. Cum e să fii lucrător medical pe timp de pandemie? Dificil, dar mergem înainte pentru că de noi depinde viața pacienților incluși în dializă și indiferent de cataclisme naturale, epidemie sau alte situații…Centrul de Dializă trebuie să fie deschis pentru pacienți.

Pacienții care doresc să beneficieze de serviciile Centrului de Dializă din Cahul sau doresc să afle mai multe detalii, sunt rugați să sune la numărul de telefon +(373)69801111 sau să expedieze un mesaj la adresele electronice registratura.cahul@dializa.md sau  info@dializa.md.

3
  • Share This

Related Posts

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>