All fields are required.

Close Appointment form
„Nu-mi venea să cred că există un astfel de Centru!”
icon
„Nu-mi venea să cred că există un astfel de Centru!”

No Comments

Pacienții Centrului „BB-Dializă” din Cahul susțin că serviciile medicale de care beneficiază le-au depășit așteptările. În special sunt impresionați de faptul că le este asigurat transport de la domiciliu la unitatea de dializă și înapoi spre casă absolut gratuit. 

Valerii Cimpoeș, pacientul Centrului „BB-Dializă” din Cahul:

Serviciile medicale sunt cele mai bune. Suntem asigurați cu transport. Pentru mine acest lucru este foarte important. După procedură ne este asigurat transportul până la domiciliu.

Liubovi Topciu, pacienta Centrului „BB-Dializă” din Cahul:

Nu-mi venea să cred că există un astfel de Centru de Dializă. Dar când am văzut cu ochii mei, m-am convins că aici este foarte bine. Atitudinea este respectuoasă. Serviciile sunt la nivel.

Maria Petcova, pacienta Centrului „BB-Dializă” din Cahul:

 

Mulți mă întreabă cît achit pentru dializă, transport, medicamente. Eu le răspund că pacienții Centrului nu achită pentru nimic. Centrul de Dializă ne asigură cu tot necesarul.

Petru Sivoglo, pacientul Centrului „BB-Dializă” din Cahul:

De dimineață când venim ne este oferită o mască nouă. Apoi mergem la vestiar. În sala de dializă suntem conectați la aparat. Avem mai multe opțiuni. Pot să privesc televizorul, să citesc o carte, să navighez în telefon sau să mă odihnesc.

 Ana Grinic, pacienta Centrului „BB-Dializă” din Cahul:

Cel mai important aici sunt OAMENII. Suntem întâmpinați cu multă amabilitate. Personalul tot timpul se salută, ne zâmbește. Totul este nou. Dacă aparatul de dializă semnalează o problemă,  cineva se apropie imediat și totul se rezolvă. Totul este făcut pentru binele pacientului. Aici pacientul este pe primul loc!

Fiind un centru exclusiv privat, totuși pentru pacienții din R. Moldova accesul la servicii este asigurat gratuit în baza poliței de asigurare medicală obligatorie.

Centrul „BB-Dializă” din Cahul se află pe str. A. Mateevici nr. 103/2. (aripa dreaptă a Colegiului de Medicină, et. 2, amplasat în apropiere de Spitalul raional din Cahul) 

Pacienții care doresc să beneficieze de serviciile Centrului de Dializă din Cahul sau doresc să afle mai multe detalii, sunt rugați să sune la numărul de telefon +(373)69801111 sau să expedieze un mesaj la adresele electronice registratura.cahul@dializa.md sau  info@dializa.md

4
  • Share This

Related Posts

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>