All fields are required.

Close Appointment form
Peste 10.000 şedinţe de dializă în primele cinci luni de activitate
icon
Peste 10.000 şedinţe de dializă în primele cinci luni de activitate

No Comments

Dmitri Onufreiciuc, administratorul companiei BB-Dializa: „Ne propunem să fim nu doar ca şi capacitate echivalentă centrelor Europene, dar şi calitatea serviciilor să fie corespunzătoare”

 

La doar cinci luni de la lansare, Centrul de Dializă deschis în cadrul proiectului de parteneriat public privat pentru servicii de dializă în R. Moldova, a reuşit să înregistreze rezultate remarcabile.

Cifrele vorbesc de la sine. De la începutul anului 2016, la Centru au fost făcute peste 10 mii de şedinţe de dializă, au fost deserviţi peste 250 de pacienţi. Astăzi în dializă la Centrul de Excelenţă sunt incluşi peste 230 de pacienţi, ceea ce constituie mai mult de jumătate din numărul total de pacienţi incluşi în dializă din R. Moldova.

Centrul este dotat cu  48 aparate de dializă  marca B. Braun, un brand mondial în producerea aparatajului medical. Fiind deserviți la echipamente de ultima generație pacienții noștri privesc cu încredere în viitor.

La etapa actuală, capacitatea Centrului este de peste 300 de pacienţi, dar există posibilitatea de lărgire de până la 440 pacienţi, ceea ce  plasează unitatea de dializă printre cele mai mari Centre de Dializă din Europa.

„Ne propunem să fim nu doar ca şi capacitate echivalentă centrelor Europene, dar şi calitatea serviciilor să fie corespunzătoare”, a menţionat Dmitri Onufreiciuc, administratorul companiei BB-Dializa.

Echipamentul nou de ultima generaţie, dotare tehnică exhaustivă, consumabile calitative, toată medicaţia necesară, confort la nivel superior este completat de abordarea profesionistă a personalului medical.

Pacienţii veniţi de peste hotare în cadrul programului „Dializa de vacanţă” lansat în iunie 2016, au remarcat că serviciile prestate la Centrul de Dializă din Chişinău sunt la fel sau chiar mai bune decât  la Centrele de Dializă din străinătate.

Pacienţii ,anume ei sunt cei care ne pot da o notă şi ne bucurăm că au apreciat activitatea noastră.

Centrul de dializa

 

Compania BB-Dializă depune tot efortul pentru a nu dezamăgi pe pacienţi, or aprecierea pacienţilor şi încrederea acordată, îi motivează să dezvolte proiectul de parteneriat public privat pentru servicii de dializă. Suntem siguri că pacienţii străini vor mai reveni în R. Moldova, deoarece suntem deja o ţară în care sunt prestate servicii de dializă de calitate şi la nivel european.

Centrul de Dializă din Chişinău a fost lansat pe 4 ianuarie 2016, în cadrul proiectului de parteneriat public privat pentru servicii de dializă din R. Moldova. Pentru implementarea proiectului la nivel naţional şi asigurarea cu servicii de dializă de înaltă calitate toţi pacienţii cu insuficienţă renală în stadiul terminal consorţiul german reprezentat în R. Moldova de compania BB-Dializa urmează să investească 15 mln. de euro.

  • Share This

Related Posts

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>