All fields are required.

Close Appointment form
10 Octombrie Ziua Mondială a Sănătății Mintale: Trăiește, iubește și nu lăsa boala să-ți afecteze mintea !
icon
10 Octombrie Ziua Mondială a Sănătății Mintale: Trăiește, iubește și nu lăsa boala să-ți afecteze mintea !

No Comments

Sănătatea mintală este o componentă a sănătății prin care fiecare persoană își realizează potențialul intelectual, rațional și afectiv.

Pacientul dializat trebuie să facă față atât simptomelor fizice ale bolii, cât și modificărilor emoționale ce intervin pe parcusrul tratamentului, începând chiar din momentul când îi este anunțat diagnosticul.

O persoană ce se confruntă cu insuficiență renală cronică în stadiul terminal este încercată de mai multe trăiri, străine altor categorii de pacienți, dar care pot fi depășite prin consiliere psihologică, dar și susținere din partea apropiaților, astfel pacientul își acceptă mai ușor boala și este grăbit procesul de adaptare la noul regim de viață racordat la timpul petrecut în Centrul de Dializă.

Este datoria morală a fiecărui dintre noi să intervinim și să ajutăm persoanele care trec prin anumite situații dificile ale vieții, să știm să le consolăm și să comunicăm.

Centrul BB-Dializa promovează sănătatea mintală prin acordarea suportului psihologic calificat persoanelor afectate și familiilor lor cu scopul menținerii capacității funcționale sociale și creșterii calității vieții. Acceptarea și adaptarea la un nou regim de viață este dificilă, dar posibilă.

Cei peste 250 de pacienți ai Centrului de Dializă din Chișinău privesc cu încredere în viitor.

În contexul Zilei Mondiale a Sănătății Mintale compania BB-Dializă vine cu mesajul: Trăiește, iubește și nu lăsa boala să-ți afecteze mintea !

  • Share This

Related Posts

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>