All fields are required.

Close Appointment form
Mass-media despre „Parteneriatul pentru viață”
icon
Mass-media despre „Parteneriatul pentru viață”

No Comments

Timp de un an de la deschidere, activitatea Centrului BB-Dializa a fost reflectată în peste 100 de articole jurnalistice.

 

Dezvoltarea proiectului de parteneriat public privat pentru servicii de dializă în R. Moldova, deschiderea la Chișinău a unui din cele mai mari Centre de Dialză din Europa, despre pacienții viața cărora este legată de aparatul de dializă, istorii cutremurătoare ale persoanelor diagnosticate cu boli de rinichi în stadiul terminal etc.- sunt doar câteva din teleme abordate de jurnaliști pe parcursul anului 2016.

 

Grație aportului fiecărui reporter a fost sensibilizată opinia publică despre problemele pacienților dializați și ce măsuri sunt întreprinse pentru îmbunătățirea calității vieții acestor persoane.

Cei mai buni jurnaliști au fost premiați în cadrul concursului „Parteneriat pentru viață. Ediția 2016”, organizat de reprezentantul partenerului privat în cadrul proiectului de parteneriat public privat pentru servicii de dializă în R. Moldova, compania BB-Dializa SRL.

 

Cristina GurezPremiul special pentru ORIGINALITATE, Cristina GUREZ (Blogger):

 

„Blogul meu este despre turism și din acest motiv am prezentat Centrul de Dializă din Chișinău în special din perspectiva temei Dializa de vacanță și dezvoltarea turismului medical în R. Moldova”.

 

 

 

parascovia

Premiul special pentru CEL MAI ACTIV JURNALIST, Parascovia ROGATE (Platforma E-SANATATE)

 

 

 

„Vă mulțumesc pentru că ne-ați oferit șansa să cunoaștem acești oameni, să le aflăm greutățile și cum le depășesc. Pacienții centrului de dializă sunt niște modele de inspirație pentru alte persoane care au lăsat mâinile jos, modele de la care pot învăța cum să lupte pentru viață”.

 

 

 

Svetlana GorePremiul special pentru PROFESIONALISM Svetlana GORE (TVR Moldova)

 

„Am făcut mai multe subiecte despre pacienții Centrului de dializă, astfel încât, când vin aici, mă simt deja ca acasă. Am cunoscut persoane deosebite de la care am învățat că viața este frumoasă și trebuie să prețuim fiecare clipă”.

 

 

 

alina jalauc, Realitatea TV

LOCUL III, Alina JALAUC (Realitatea TV Moldova)

„Am făcut aceste subiecte cu multă dăruire. În acestă instituție am întâlnit oameni care, deși se află întro situație de viață mai grea, au o poftă de a trăi foarte mare. Am vrut să transmit acest mesaj și telespectatorilor. În Centrul de dializă am întâlnit adevărați profesioniști și condiții de tratament demne de a fi date exemplu pentru alte instituții medicale. Am vrut să demonstrez, prin reportajele realizate, că și în R. Moldova e posibil, dacă se vrea!”

 

vadim cheptanaru 1LOCUL II, Vadim CHEPTANARU (Moldova 1)

 

„Ca și în orice instituție medicală din lume am întâlnit aici povești de viață dramatice, oameni care se confruntă cu o durere și care mi-au împărtășit că Centrul de Dializă îi face să se simtă mai bine și îi ajută să treacă mai ușor peste problemele legate de diagnostic”.

 

 

 

 

 

maria

LOCUL I, Maria MARIAN (JurnalTV)

 

„Mă bucur să văd reformă! Văd mai mult optimism din partea pacienților în legătură cu accesul la servicii de dializă calitative, și că sunt alintați în privința alegerii specialiștilor și condițiilor de tratament”.

  • Share This

Related Posts

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>