All fields are required.

Close Appointment form
Dezvoltăm turismul medical. BB-Dializa a deschis hotarele țării pentru pacienții dializați din străinătate
icon
Dezvoltăm turismul medical. BB-Dializa a deschis hotarele țării pentru pacienții dializați din străinătate

No Comments

Timp de un an Centrul de Dializă din Chișinău a deservit peste 20 de pacienți veniți de peste hotare.

dializa-de-vacantaȘi dacă în trecut, străinii dependenți de dializă excludeau Republica Moldova ca destinație turistică din motiv că nu găseau aici servicii de dializă corespunzătoare centrelor de dializă din țara lor de origine, uite că odată cu lansarea Centrului BB-Dializă, această problemă a fost soluționată cu desăvârșire și acum și despre R. Moldova se vorbește ca despre o țară un un serviciu de dializă dezvoltat.

Pentru a deveni și mai cunoscuți pacienților dependenți de dializă din întreaga lume, BB-Dializa SRL a semnat un contract de colaborare cu o companie specializată pe organizarea călătoriilor pentru pacienții incluși în dializă din peste 60 de țări.  Astfel despre serviciile de înaltă calitate prestate de Centrul de Dializă din Chișinău sunt familiarizați mii de pacienți dependenți de dializă din întrega lume.

Primul pas în acest sens a fost deja făcut. În februarie, în Grecia a fost organizată o conferință cu participarea reprezentanților a peste 60 de asociații ale pacienților dializați din diferite țări, în cadrul căreia a fost prezentată R. Moldova ca destinație turistică și țară unde poți beneficia de servicii de dializă la un nivel superior.

Serviiciile medicale echivalente celor din Centrele de Dializă europene, destinațiile turistice din R. Moldova sunt completate de un preț pentru o ședință de dializă atractiv pentru persoanele care în unele țări pentru aceleași servicii achită dublu sau chiar triplu.

Odată cu inaugurarea Centrului de Dializă din Chişinău, deschis în cadrul proiectului de parteneriat public privat pentru servicii de dializă, acces la un tratament echivalent cu centrele de dializă europene au toate persoanele care îşi propun să vină în R. Moldova: fie în scop de odihnă, turism, serviciu sau „acasă la părinţi şi rude”.

Pentru a beneficia de servicii de înaltă calitate la centrul BB-Dializă pacientul care vine din altă ţară   trebuie să se programeze din timp, iar specialiștii noștri îl vor asista cu tot necesarul pentru asigurarea confortului maxim în unitatea de dializă.

Programările se pot efectua la numărul de telefon + (373) 22 02 62 50 sau ne puteți scrie pe adresa electronică info@dializa.md.

2
  • Share This

Related Posts

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>