All fields are required.

Close Appointment form
O acțiune de consolidare a mămicilor și viitoarelor mămici cu inima mare!
icon
O acțiune de consolidare a mămicilor și viitoarelor mămici cu inima mare!

No Comments

Cu siguranță, iconița făcută de Gheorghiță o să vă poarte noroc!

Vom demonstra, că noi, mamele și viitoarele mame, suntem o putere și ne putem consolida în scopuri nobile.

Dacă încă nu îl cunoașteți pe Gheorghiță, am deosebita onoare să vi-l prezint.

Câți ani credeți ca are? Nouă sau zece? Nu! Este un tânăr de 20 de ani, care pe când era copil a fost diagnosticat cu o boală cruntă, foarte rar depistată la copii: insuficiență renală în stadiul terminal. Rinichii lui nu mai lucrează și pentru a trăi, de trei ori pe săptămână trebuie să vină la Centrul de Dializă din Chișinău, unde, timp de patru ore, este conectat la un aparat de filtrare a sângelui, altfel ar muri.

Boala l-a lipsit de copilărie pe care a petrecut-o mai mult prin spitale, dar și l-a oprit din creștere și acum are chipul, dar si sufletul unui copil.
Gheorghita dializa
Nu-și plânge de milă! Este un adevarat luptător și cu degețelele-i mici și credința mare pe care o are în suflet coase iconițe.
Din puținii bani încearcă să-și ajute familia care s-a dedicat întru totul lui. Mama, cea care i-a purtat de grijă timp de 10 ani în dializă, a fost nevoită sa plece peste hotare pentru a câștiga bani datorați pentru cumpărarea unei case de dragul lui Gheorghiță, ca să-i fie mai aproape de stația din satul Bravicea, Călărași, de unde, trei ori pe săptămână, ia transportul spre Chișinău. Fratele, ca să-l însoțească pe Gheorghe la Centrul de Dializă, a fost nevoit sa abandoneze facultatea.
Multe vise spulberate, dar care pot fi implinite, dacă ne vom consolida.
Gheorghița a fost eroul unei campanii.

http://www.canal2.md/news/important/campania-fii-mai-bun-de-craciun-tanarul-cu-fata-de-copil_57735.html

Atunci, s-a reușit colectarea a jumatate din suma necesară. Au mai ramas 25 mii lei. Gheorghița nu vrea să îi cerșească de la oameni, vrea să îi câștige cinstit, prin munca sa.

Ca să îl ajutăm pe acest tânăr minunat, ne propunem să organizăm, pe 7 aprilie, de Ziua Mondială a Sănătății, o licitație a lucrărilor făcute de Gheorghiță, 7 la număr, făcute cu multă dăruire de sine.

Licitația va avea loc în Centrul de Dializă, astfel încât puteți să vedeți ce presupune acest diagnostic dur și să comunicați cu adevărații luptători pentru viață.

Vă așteptăm cu drag

 7 aprilie, ora 10, la Centrul de Dializă din Chișinău (str. N. Testemițanu 29)

Pentru detalii:
078113300 – Svetlana Chițanu

4
  • Share This

Related Posts

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>